Få flotte, lyse gulve med en gulvafhøvling i Skanderborg

By:

Er din bolig beklædt med trægulve, som er lakeret i ”den gamle stil” – med et tykt lag mørk lak eller fernis, som måske endda har set bedre dage? Og ønsker du dig mere end noget andet et lækkert, sæbebehandlet trægulv, som kan lyse dine stuer op og gøre dig glad til daglig?

Så er der gode nyheder til dig. Du behøver nemlig ikke at skrotte dit gamle trægulv og få lagt nyt, hvilket kan være en temmelig omkostningsfuld og tidskrævende affære. Du kan med stor sandsynlighed nøjes med at få foretaget en grundig gulvafhøvling.

Kan jeg fjerne gammel lak med en gulvafhøvling?

Det korte svar er ja – i langt de fleste tilfælde vil et lakeret trægulv kunne blive 100% fri for den gamle lak eller fernis ved hjælp af en professionel gulvafhøvling. Ved en gulvafhøvling fjernes helt op til en halv centimeter af gulvets overflade, såfremt dette skønnes nødvendigt – her under den lakerede del af overfladen.

I modsætning til en gulvafslibning, ved hvilken gulvet slibes med sandpapir, ”skrælles” gulvet så at sige, når gulvafhøvling maskinen kører over det. Den anvender nemlig knive, monteret på en roterende valse. Og af samme grund er det vigtigt, at du overlader opgaven med gulvafhøvling til en professionel gulvmand. Vælger du selv at kaste dig ud i projekt gulvafhøvling, risikerer du at beskadige dit trægulv. Og så er det ikke sikkert, at skaden kan udbedres igen, da et trægulv kun tåler et vist antal afhøvlinger.

Hvor finder jeg en dygtig og faglært gulvmand?

Du kan altid få et fordelagtigt tilbud på en fuld gulvafhøvling ved professionel håndværker hos dit lokale gulvfirma. Dette tilbud vil også typisk indeholde en efterfølgende gulvafslibning, som skal forberede gulvet på den plejende og beskyttende efterbehandling, som afslutter proceduren. Kig forbi gkservice.dk og læs mere om gulvafhøvling og gulvafslibning.