Skal du prøve beachvolley her til sommer?

27 april 2022 Steffen Petersen

advertorial

Sommeren er en god tid til at prøve nye ting. Beachvolley er en sjov sport, der kan spilles af folk i alle aldre. Det er en god måde at få noget motion og have det sjovt på samme tid. Hvis vejret er perfekt, så tag på stranden med dine venner eller familien og giv jer i kast med et spil beachvolley. Men hvad skal du medbringe til sådan et spil? Det har vi skrevet om herunder.

 

beachvolleynet

 

Et beachvolley

Hvis du skal spille beachvolley, så vil du få brug for et net, der placeres på tværs af sandet. Der findes beachvolleysæt, hvor du både vil få net og tilhørende pløkker, som du kan banke i jorden, så nettet kan stå. Det er vigtigt, at du finder et beachvolleynet og ikke et almindeligt volleynet. Der kan godt være forskel, og et beachvolleynet vil sandsynligvis også være en smule mere praktisk, end et stort volleynet.

 

En bold

Bolden, der bruges i beachvolleyball, er anderledes end den bold, der bruges i andre typer volleyball. De er ofte lavet af blødere materialer, så de ikke gør så ondt, når de rammer dig, og de er også en smule mindre. Du kan købe beachvolleybolde i de fleste sportsforretninger, eller alternativt kan du bruge en almindelig volleyball. Når du har en bold og et beachvolleynet, så er du egentlig klar til at spille!

 

Husk solbriller og solcreme

Selv om du spiller i sandet, er det stadig vigtigt at beskytte dine øjne og din hud mod solen. Sørg for at have solbriller på og smør dig med masser af solcreme, inden du går ud på banen. Du skal også smøre dig regelmæssigt på igen under hele spillet for at undgå at blive udsat for for meget for solen. Du kan også medbringe et håndklæde og rigeligt med vand. 

Flere nyheder